Idag fick vi träffa ytterligare en familjemedlem, och vet ni den vrålade hejdlöst hela tiden. Vi tror den hade ont i magen, och matte gick runt med den hela tiden. Efteråt kvittrade hon glatt om hur fint det hade blivit och hur dammfritt det var nu. Det var lite läskigt, eftersom det var första gången vi fick se och höra den på nära håll, men matte tyckte vi var tuffa endå.

Vi äter två mål med grötig/uppblött torrfoder nu om dagarna och får mammamjölk också. Vi har avmaskats ytterligare en gång och fått våra små klorklippta.

Matte säger att vi är lite små störiga mot de andra hundarna som cirkulerar utanför vår inhägnad, men det är bra att vi inte är rädda för dem.
Några av oss har passerat 1kg i vikt, så vi växer och mår bra.

Vi har också hört att det ska börja komma förbi lite okända människor och hälsa på oss och kanske vill någon el några av dem ta med oss hem när vi blir 8 veckor. Tänk ett alldeles eget hem, just nu trivs bra med varandra och mamma förstås.

Snart börjar det också bli dags att ta en och en bilder på oss, då ser man lite mer hur var och en av oss ser ut, men matte tycker vi är oerhört lika och har svårt att skilja på oss. Däremot kanske det skiljer lite i sättet på en del av oss.

Tass tass