Idag ställde sig matte frågan om vi var ett gäng kaffe el tedrickande valpar när hon hittade en sked i vår lek och myshörna.

Så vi har blivit 8 veckor och redo att flytta!
Vi var till farbror Doktorn i tisdags. Snacka om att vi blev petade på. Det klämdes här och där och drogs i våra ben, luktades i öron och allt. Sen kom det in några till i rummet “nämen ååå vilka söta… nu blir man inte ett dugg valpsjuk” vi förstod inte riktigt, vi var bara oss själva helt enkelt.
I alla fall så fick vi godkänt, men sen då 2 sprutor!! Denna ena är superläskig, men ack å nödvändig. Nu har vi fått ett “nummer” insprutat i nacken och vi har blivit tilldelade våra namn också, med stamtavla och allt.

Som sagt så är vi redo att flytta nu, och två har redan gjort det. Det gör att vi har lite större plats i hagen. Som vi förövrigt ratar nu. Den är ok att sova i.

Matte säger också att nu kommer bara en sista uppdatering från oss, det är när vi alla har flyttat.
Så på förhand tackar vi för alla som följt oss på vägen.
// Tass